2018. január 24., szerda

A horkolás miatt nem tudsz aludni ?Édesapám horkolása miatt nem tudott aludni anyám. Aztán felfedezte ezt az egyszerű módszert, és azóta nyugodtan alszik.... írja a blikkruzs . blikk.hu egy cikkében , éppen ezért elhoztam teljes egészében hátha beválik !??


Ezzel megoldhatod a problémát...Ha horkolsz, az valószínűleg téged egyáltalán nem zavar. Bizonyára nem ébredsz fel rá és talán nem is tudod meg, hogy horkolsz, mindaddig, amíg meg nem osztod az ágyadat valaki mással. Azonban a másik személy számára az éjszakák valódi poklok lehetnek. A horkolás általában olyan embereket érint, akik túlsúlyosak, stresszesek, túl sok alkoholt fogyasztanak, vagy valamilyen okból el vannak záródva az orrjárataik.

Gyakran mondják, hogy kétféle horkolás létezik: az ártalmatlan és az orvosi eset. az ártalmatlan nem tekinthető egyből veszélyesnek, az orvosi eset okát azonban érdemes ténylegesen kivizsgáltatni.

Néha a horkolásnak annyi az oka, hogy egy kis nyálka van az orrban vagy a torokban. Ebben az esetben létezik egy rég elfeledett trükk, amit érdemes mindenképpen letesztelni!

Sokan pozitív eredményt értek el ezzel az ízletes és természetes “horkolás elleni” itallal.

Ezekre lesz szükséged:

2 alma

2 sárgarépa

1/4 citrom

1 darabka friss gyömbér

A citromlé sok C-vitamint tartalmaz, ami enyhítheti az orr irritációját és segít megszüntetni az orrfolyást.

A gyömbért több mint 2000 éve használják Kínában többféle betegség és a légutak kezelésére.

Az alma és a sárgarépa sok triptofán nevű aminosavat tartalmaz, ami nyugtató hatású és megkönnyíti az alvást.

Így készítsd el:


Reszeld le a hozzávalókat, majd tedd egy turmixgépbe és turmixold le őket pépesre. Közvetlen, mielőtt ágyba bújnál, idd meg ezt a keveréket.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...