2012. március 27., kedd
Aranygaluska másképp
Aranygaluska másképp
Hozzávalók:
maradék kalács,vagy puffancs
porcukros darált dió
2 csomag főzős vaníliás pudingpor
maradék csokoládék
Elkészítése:
A megmaradt kalácsot,vagy puffancsot nemes egyszerűséggel kézzel darabokra szaggatom,és egy-két evőkanál tejjel kicsit meglocsolom. A pudingot a leirás szerint,elkészítem. A gyerekeim csokoládé maradékait összetöröm,felolvasztom. Amikor mind ez megvan tálba szórom a szét tépett kalácsdarabokat,leöntöm,a kész pudinggal,meglocsolom a felolvasztott csokival,majd a tetejét megszórom a dióval.
Jó étvágyat kivánok
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése