2012. március 20., kedd

Imposztor saláta


Imposztor saláta

Hozzávalók: 2 teáskanál méz, 1 teáskanál mustár, 1 evőkanál balzsamecet, őrölt bors, 3 evőkanál olívaolaj, 1 csomag mozzarella, 1 db avokádó, 1 db kígyóuborka, 3 db paradicsom, 1 fej saláta.

Elkészítés: A salátát megmossuk, szárazra rázzuk, kis darabokra vágjuk vagy tépkedjük. A paradicsomot és az uborkát megmossuk, az avokádót meghámozzuk. A zöldségeket a mozzarellával együtt egycentis kockákra vágjuk, és összeforgatjuk a salátával.
A mézet folyósra melegítjük, összekeverjük az olívaolajjal, a balzsamecettel meg a mustárral, majd ráöntjük a zöldségekre, megborsozzuk, végül az egészet alaposan összekeverjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...