2012. március 18., vasárnap
Karfiolos rakott burgonya /Vegetáriánus ételek
Karfiolos rakott burgonya /Vegetáriánus ételek
Hozzávalók:
1 nagy fej karfiol 60 dkg újburgonya 10 dkg túró 10 dkg reszelt trappista sajt 2 dl tejföl 2 tojás zsemlemorzsa só
Elkészítés:
A burgonyát és a rózsáira szedett karfiolt külön-külön, sós vízben puhára főzzük. Lecsepegtetjük és vajazott, morzsával hintett tepsibe, váltakozva lerakjuk. A túrót a tejföllel, a tojással, a sajttal és kevés sóval simára keverjük. Ráöntjük a karfiolra, valamint a burgonyára, tetejét megszórjuk morzsával, és 180 °C-ra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt ropogósra, barnára sütjük.
Elkészítési idő:80 perc
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése