2012. március 18., vasárnap

Ropogós meleg cukkini ruccolával



Ropogós meleg cukkini ruccolával
Elkészítési idő: 00 : 12

Hozzávalók:

1 csomag ruccola
30 dkg sárgarépa
1 db cukkini
2 db alma
3 dkg mazsola
Koch's joghurtos salátaöntet
olívaolaj
vörösborecet
petrezselyemzöld

bors

Elkészítés:

1 csomag ruccolát megmosunk, 30 dkg sárgarépát vékony csíkokra vágunk, 1 db cukkinit félkarikára szeletelünk, két almát vékony cikkekre szelünk. A sárgarépát, cukkinit és az almát forró serpenyőben lepirítjuk, hozzáadjuk a 3 dkg mazsolát, sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk vörösborecettel. A ruccolát tálra halmozzuk, a meleg pirított zöldségeket rárakjuk, meglocsoljuk Koch’s joghurtos salátaöntettel és olívaolajjal, petrezselyemzölddel megszórjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...