2012. március 18., vasárnap

Sajtos, sonkás, barackos csirkemell



Előkészítési idő: 00:20 Főzési idő: 00:20 Adag: 4 adag

Nem csak a hagyományos rántott hús a finom....

Sajtos, sonkás, barackos csirkemell

Hozzávalók:
8 szelet szép nagy csirkemell 8 szelet sajt 8 szelet gépsonka 8 db aszalt barack só panírozáshoz: liszt tojás zsemlemorzsa sütéshez olaj Elkészítés A csirkemell szeleteket besózzuk, ráterítjük a sonkát, arra rá a sajtot, és a közepére egy szem aszalt barackot. Szépen összegöngyöljük, ügyelve arra, a sajtot mindenhol fedje a hús, hogy ne tudjon kifolyni sütés közben. Hústűvel vagy fogvájóval rögzítsük, panírozzuk, és bő, forró olajban kisütjük. Köretnek, rizibizit és ecetes szilvát adtam.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...