2012. március 16., péntek

Tepsis csirkeragu / Egytálételek

Tepsis csirkeragu / Egytálételek

Hozzávalók:4 főre
60 dkg csirkemell filé 25 dkg gomba 2 fej hagyma 20 dkg angolszalonna 60 dkg krumpli 1 dl olaj só frissen őrölt bors frissen vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:
1.Duci csíkokra vágjuk a húst, negyedekre a krumplit, csíkokra a szalonnát, kockára a hagymát és negyedekre az apróbb gombát.
2.Olajat öntünk a tepsibe és mindent belemerünk, megsózzuk, borsot darálunk rá, összekeverjük és fóliával fedjük.
3.Nem túl forró sütőben pároljuk, míg minden levet ereszt.
4.Levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
5.Tálalás előtt petrezselyem zöldet szórunk rá.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...