2012. június 2., szombat

Baconos - sajtos csirkemell

Hozzávalók:

2 csomag szeletelt bacon szalonna
40 dkg trappista sajt
4 db filézett csirkemell

liszt
tojás

Elkészítés:

A szalonnát közepes tepsibe tesszük úgy, hogy mindnek a fele kilógjon oldalt, ezzel fogjuk betakarni a végén. A csirkemellet hosszában szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk ,enyhén sózzuk. lisztbe, tojásba, megint lisztbe mártjuk. A tepsibe egymás mellé tesszük. Beborítjuk a vékonyra szeletelt sajttal. Erre újabb réteg hús kerül. Ráhajtogatjuk a kilógó szalonnát, alufóliával lefedjük és kb. 30 - 40 percig így sütjük, majd a fóliát levéve tovább sütjük, amíg szép piros nem lesz.
Sült burgonyával tálaljuk .

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...