KRÉMES-KAKAÓS KEKSZ
A tésztához:
25 dkg liszt
12 dkg kakaópor
1 tk szódabikarbóna
1/2 csomag sütőpor
12 dkg porcukor
1 db tojás
15 dkg margarin
3-4 ek tej
1 tk rumaroma
A krémhez:
5 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 tk vaníliaaroma
4 evőkanál tejszín
ELKÉSZÍTÉS
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk egy nagyobb tálban. Amikor összeállt, kinyújtjuk, és tetszés szerinti formával kiszaggatjuk.
A kekszformákat sütőlapra helyezzük, és a 160 fokra előmelegített sütőben 7 perc alatt készre sütjük.
A krém hozzávalóit robotgéppel kikeverjük, majd két kekszlap közé töltjük, és összeragasztjuk vele a kekszeket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése