2012. március 20., kedd

Ananászos almás csirkemellsaláta



Ananászos almás csirkemellsaláta



Hozzávalók:

-4dl tejföl -1 db alma -30 dkg csirkemell -olívaolaj -1 teáskanálnyi sült csirke fűszersó -15 dkg ananászkonzerv -1 kis doboz konzervkukorica(Bondouelle Gold a legfinomabb) -1 kanál cukor -1,5 kanál mustár -2 kanál majonéz light -1 csipet só és bors,1 kávéskanálnyi citromlé

Elkészítés:

A csirkemellet megmosom felkockázom s bepácolom a fűszersóval elkevert olívaolajban 15 percre,ezután a tejfölt a mustárt a majonézt,a cukrot sót borsot citromlevet egy habverővel jól összekeverem, s ezt az öntetet beteszem a hűtőbe állni.Miután ezt elkészítettem, a pácolt csirkemellet fogom s serpenyőben jól átsütöm,ha kész félreteszem hűlni.A konzervkukoricát átmosom,az almát meghámozom felkockázom és az ananászt is. Ha csirke is kihűlt akkor ezeket a hozzávalókat is összekeverem az öntettel s kész is a finom saláta. Elkészítési idő:30 perc

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...