2012. március 20., kedd

Articsókás - tonhalas farfalle

Articsókás - tonhalas farfalle

Hozzávalók 3 főre



25 dkg farfalle
1 nagy fej vöröshagyma
2 kis tonhal konzerv
24 dkg articsóka szív
1 dl főzőtejszín
1 dl tejföl
1,2 dl zöldségleves
2-3 ek olaj
só, bors
1 csokor kapor (elhagyható)

Elkészítés

A tésztát sós, olajos, forró vízben feltesszük főni.
Az articsókaszíveket 2-4 darabra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, megdinszteljük. Hozzáadjuk a tonhaldarabokat.
Felöntjük a zöldséglevessel, tejszínnel, tejföllel. Sózzuk, borsozzuk, 5 percig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk az articsókaszíveket. További 5 percig pároljuk.
Végül a megmosott, vágott kaprot belekeverjük.
A ragut a közben elkészült tésztára szedjük.

Recept innen >>

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...