2012. március 18., vasárnap
Championgombás csirkecsíkok
Championgombás csirkecsíkok
Hozzávalók 4 személyre:
500 g csirkemell
500 g Champignon gomba
2 fej vöröshagyma
1/8 l fehérbor
1 pohár tejszín
2 evőkanál Földimogyoróolaj
só, frissen őrölt bors, paprika, curry
Elkészítés:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és a földimogyoró olajban megpirítjuk, majd a felvágott hagymával együtt röviden tovább sütjük. A fehérbort hozzáadva, sózzuk, borsozzuk és 10 percig rotyogtatjuk. A megmosott, tisztított, felvágott gombát is hozzáadjuk. Felöntjük 1/4 l vízzel és tovább főzzük. Végül hozzáadjuk a tejszínt és a paprikával, curryvel fűszerezzük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése