2012. március 18., vasárnap

Grillezett sajt pirítóssal zöldséges dippel


Grillezett sajt pirítóssal zöldséges dippel 

Hozzávalók:

80 dkg ementáli sajt 0,5 dl olívaolaj 8 szelet toast kenyér 3 dl Globus majonéz 2 db paradicsom 10 dkg kígyóuborka 1 db kisebb, sárga kaliforniai paprika 3 szál zöldhagyma 1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

A sajtot félujjnyi vastagra szeljük, és bekenjük az olívaolajjal. A toast kenyereket megpirítjuk, majd a mártogatóhoz a majonézt összekeverjük az aprított pardicsommal, uborkával, paprikával, zöldhagymával és a petrezselyemmel. Tálaláskor a mártogatót tányérra kanalazzuk, mellé tesszük a pirítósokat, és ráfektetjük a grillezett sajtszeleteket. Petrezselyemmel díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...