2012. március 16., péntek

Kapros-gombás ragu



Kapros-gombás ragu

Hozzávaló négy személyre:

1/2 kg bármilyen husi, amit apróra lehet vágni. 25 dkg gomba kevés morzsolt kapor 1dl étolaj 1 tejföl kevés liszt
Fűszerek: só, bors 15 dkg kenyérszalonna 3 db közepes nagyságú vöröshagyma

Elkészítési mód:

A húsit feldarabolom apró kockákra, a hagymát felkockázom, és olajon megpárolom. Belerakom a húsit, beborsozom, fele kaprot rászórom, és puhára párolom. Ha már elég puha, leveszem a tűzről. Kikeverem a habarást, lisztet, sót, tejfölt vízzel csomómentesre kikeverem és hozzáöntöm. Visszarakom a főzőlapra, és jól kiforralom. Végül hozzáadom a maradék kaprot. Rizs körettel tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...