2012. március 16., péntek
Kapros-gombás ragu
Kapros-gombás ragu
Hozzávaló négy személyre:
1/2 kg bármilyen husi, amit apróra lehet vágni. 25 dkg gomba kevés morzsolt kapor 1dl étolaj 1 tejföl kevés liszt
Fűszerek: só, bors 15 dkg kenyérszalonna 3 db közepes nagyságú vöröshagyma
Elkészítési mód:
A húsit feldarabolom apró kockákra, a hagymát felkockázom, és olajon megpárolom. Belerakom a húsit, beborsozom, fele kaprot rászórom, és puhára párolom. Ha már elég puha, leveszem a tűzről. Kikeverem a habarást, lisztet, sót, tejfölt vízzel csomómentesre kikeverem és hozzáöntöm. Visszarakom a főzőlapra, és jól kiforralom. Végül hozzáadom a maradék kaprot. Rizs körettel tálalom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése