2012. március 17., szombat

Kefires karaj

4.Kefires karaj

Kalória (+/-5%): 315 kcal, fehérje 29 g, zsír 19 g, szénhidrát 6 g/ 1 adag

Hozzávalók:
12 dkg sertés karaj(csont nélkül)
1 teáskanál olaj
1 dl sovány kefir
1 teáskanál teljes kiőrlésű liszt
fűszerezés: só, őrölt bors, őrölt szerecsendió, vágott zöld petrezselyem – ízlés szerint

Elkészítés:
A serpenyőben tedd forró olajra a kivert, fűszerezett karajt. Mindkét oldalát kissé pirítsd meg, és kevés víz aláöntéssel (szükség szerint többször is) párold majdnem készre. Készítsd el a habarást: a lisztet keverd ki a kefirrel habarásnak, fűszerezd petrezselyemmel, majd öntsd a párolt húsra, és kevés víz hozzáadásával forrald össze.

Klima Anita dietetikus szakértő írása

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...