Lecsós virsli tarhonyával
Hozzávalók négy személyre:
1 üveg paradicsomos lecsó 4 pár virsli 4 fej vöröshagyma fél kg tarhonya fél deci étolaj
Fűszerek: só cukor 1 kisdoboz paradicsom püré
Elkészítési mód:
A hagymát laskára felvágom és megfonnyasztom az olajban. Majd felengedem kevés vízzel és majdnem puhára főzőm. Amikor már szétesik, beleöntöm az üveg lecsót és a doboz pürét. Közben felkarikázom a virslit és beleteszem egy forralás erejéig. A tarhonyát lepirítom és a szokott módon elkészítem. Nem keverem össze a lecsóval, csak köretként kezelem.
(Megjegyezném , frissen készített lecsóból finomabb. Ez a változat a dolgozó hölgyeknek ajánlott , akár hamar - gyors vacsoraként .)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése