2012. március 16., péntek

Padlizsános-lecsós csirke /Egytálételek

Padlizsános-lecsós csirke /Egytálételek

Hozzávalók:
4 kis csirkecomb 2 kis csirkemell 2 kis cukkin1 padlizsán 2 fej vöröshagym 2 gerezd fokhagyma 1 dl paradicsomlé 3 dl konzervlecsó 4 mk oregánó só bors

Elkészítés:
A zöldségeket földaraboljuk. A paradicsomlevet mélyebb bevonatos edénybe tenni, hozzáadjuk a padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát, ráfektetjük a csirkehúst, fűszerezzük, befedjük a cukkinival, majd a lecsóval. Majd lefedve kis lángon 45-50 percig pároljuk. A húst kiszedjük mélyebb tálba, befedjük a zöldségekkel és lefedve melegen tartjuk. A visszamaradt levét erős tűzön kevergetve felforraljuk, és ráöntjük a zöldséges csirkére.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...