2012. március 16., péntek

Tepsis sült pulykaszárny / Egytálételek

Tepsis sült pulykaszárny / Egytálételek

Hozzávalók:
2 szárny(1 személyre), 60 dkg krumpli só bors kakukkfű szárnyas fűszerkeverék 6 cikk fokhagyma 1 vöröshagyma 2 paprika 1/2 dl olaj

Elkészítés:
A szárnyakat megszúrkáljuk a vastag részeknél, bedörzsöljük a fűszerekkel és állni hagyjuk. A tepsi közepére helyezzük a szárnyakat.Meghámozzuk és kockára vágjuk a krumplit, majd a szárny köré tesszük. A vöröshagymát és a fokhagymacikkeket megtisztítjuk, majd szétvágjuk, és elhelyezzük a krumplik közé. A paprikát csíkokra vágjuk, és azt is a krumplik közé tesszük. Olajat öntünk a hús és a krumpli tetejére. A visszamaradt fűszeres levet a tetejére öntjük. Fólia alatt puhára pároljuk, majd levesszük a fóliát és a húst néha megfordítva pirosra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...