2012. június 2., szombat

Cukkinis-paprikás hús

Hozzávalók:


50 dkg sertéskaraj
2 db cukkini
2 db pritaminpaprika (lehet kaliforniai is)
4 db paradicsom
1 vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj

vegeta
fehér bors
kakukkfű

Elkészítés:

  A vöröshagymát felkockázzuk.A cukkinit megmossuk, felkockázzuk. A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk. A paprikát 1 centis csíkokra vágjuk.
 Hőálló tálba vagy tepsibe öntjük az olajat, belerakjuk a zöldségeket, enyhén sózzuk.
  Jöhet a hús a tál közepébe, sózva, fehérborsozva és fokhagymával megtüzdelve, kis vegetával megszórva.
  A félbevágott paradicsomokat a zöldségekre tesszük és egy kis vizet öntünk alá.
  Előmelegített sütőben, 180 fokon kb másfél órát sütjük, fólia alatt.
 Majd fél órát fólia nélkül, hogy piruljon a hús, közben egy kis kakukkfüvet szórunk a karajra.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...