2012. július 9., hétfő
Kovászosuborka leves
Kovászosuborka leves
Hozzávalók 4 főre
25 dkg kovászos uborka, a levével együtt
1 kisebb fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
1/2 csokor kapor
1,5 dl tejföl
2 ek olívaolaj
2-3 csipet cukor
Tálaláshoz
20 dkg füstölt szalonna
Elkészítés
A finomra vágott hagymákat evőkanálnyi olívaolajon megdinszteljük.
A kovászos uborkát és a levét, valamint az összes hozzávalót (beleértve a dinsztelt hagymát is) turmixba tesszük.
Összemixeljük.
A szalonnát felcsíkozzuk és zsírját kisütjük.
Jól lehűtve, szalonnával tálaljuk.
Könnyű,lakto vega
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése